geef je op voor de Frisofeest mailing!

Team

Het Frisofeest wordt gerund door vrijwilligers. Dit zijn ze, op alfabetische volgorde:

Dick (Voorzitter & Promo): Onze voorzitter. Heeft tevens de promo groep onder moeders vleugels genomen en zet zich daarnaast ook nog eens op diverse maatschappelijke vlakken in voor de homo emancipatie. Een groot hart, waar we dankbaar gebruik van maken.

Erik (Media): Photoshop-fanaat en tevens visueel en tekstueel wonderkind. U vraagt, hij schrijft of maakt er een plaatje van. En zelf is hij ook een plaatje!

Eva (PR & Media): Onze welzijnswerkster met meer contacten in haar boekje dan Sinterklaas. Wie is er braaf geweest en wie stout? Eva heeft vast het 06-nummer wel! Beware, ze weet je te vinden.

Gert-Jan, a.k.a. Stroekie (Avond coördinatie): Onze stille kracht. Zorgt dat alles opgebouwd wordt en dat de zaal aan het eind van het feest weer netjes wordt opgeleverd aan onze vrienden van de Effenaar voor een volgend feestje.

DJ Jerry Frisky (Muziek): De helft van ons DJ-team. Deze DJ smijt er de heerlijkste hits tegenaan. Of dat nu Robyn, Britney of dikke deephouse is, hij draait het met een flink enthousiasme. Heren en dames smelten voor de DJ-booth ;)

Kim (Avond coördinatie): Onze regelmiep. Zorgt er voor dat alles op rolletjes loopt tijdens de avond. Deze stressloze pot in de branding is the one to go to als je iets moet weten!

Lenny (Avond coördinatie): Ons horecawonder weet van het reilen en zeilen op een feestavond en is dus een onmisbare bron van info en hulp voor, tijdens en na de Friso-feesten.

Nadia (Fotografie): Are you ready for your close-up? Onze fotografe zet je vast op de gevoelige plaat met haar eigen bijzondere stijl. Lipjes, getuit, borstjes vooruit en... SMILE!

Nicole (Design): Onze design-dame. Photoshop en slide-shows in de ene hand, stickers en posters in de andere. Je kan het zo gek niet bedenken of ze maakt er iets moois van. Deze die-hard trendbabe zorgt voor de nodige creativiteit binnen ons team.

Stefan (Social Media & Secretaris):  Onze secretaris (steun en toeverlaat) en trouwe partner op het gebied van communicatie houdt zich onder andere bezig met het onderhouden van de sociale media. Sociaal als geen ander dus!

Stephan (Social Media & Penningmeester): Cash & Conversation! Onze blonde krullenbol zorgt voor de communicatie via werkelijk alle (elektronische) kanalen, en heeft ook nog eens het penningmeesterschap op zich genomen.

DJ Suzy Q (Muziek): De andere helft van ons DJ-team. Samen met Jerry Frisky zorgt ze ervoor dat de voetjes van de vloer kunnen en de beats én sfeer elk feest weer aanwezig zijn! Deze wulpse dame kan spinnen als de beste ;)

 

Vrijwilligers

Leuk zo passief in een hoekje bij de Effenaar! Maar….je wilt veel liever actief zijn natuurlijk!?

Werk jij graag mee met het organiseren van het Frisofeest? Wil jij samen met een Frisoteam elke maand voor een leuk feestje zorgen? Vooral op promogebied is nog ruimte voor nieuwe, frisse vrijwilligers!

Als je dit wat lijkt, stuur dan een mailtje met wat informatie naar info@frisofeest.nl, dan nemen wij contact met je op!

 

Tot Friso?

frisofeest @ effenaar