geef je op voor de Frisofeest mailing!

Frisofeest??? Nooit geweest?!

Het is alweer ruim 20 jaar geleden dat Eindhoven en omgeving kennis leerde maken met een geheel nieuw, bijzonder dansfeest. Het werd tijd voor een up to date party, voor iedereen... en zo ontstond het Frisofeest.

In de afgelopen jaren  zijn er van vele homo’s, lesbo’s, bi’s, hetero’s en friends de voetjes van de vloer gegaan tijdens deze altijd gezellige party! Het motto is immers; Gezellig met een zachte Gay! En die zachte Gay.. is duidelijk aanwezig!

Friso onderscheid zich door het ‘extreme’ achterwege te laten en zo te zorgen voor een divers publiek, een relaxte sfeer en heerlijke beats. En wat voor tracks de DJ’S ook draaien... gegarandeerd dat jij niet stil kunt blijven staan!

Door deze formule is het Frisofeest flink gegroeid en komen de vele Friso’s en Frisette’s uit alle hoeken van het land om ongedwongen te feesten.

Om de maand op de laatste vrijdag waren er zo’n 350 (kleine zaal, Januari, Mei & November) tot 1.000 (grote zaal, Friso XL, Maart & September) Frisofeesters in de ooh zo hippe, stijlvolle en moderne Effenaar te vinden om tot in de vroege uurtjes te swingen !

Dit wass natuurlijk niet mogelijk zonder de enige echte Friso-crew, die zich heeft inzet om van elk feest weer een spetterende gebeurtenis te maken.

frisofeest @ effenaar